Pakjesavond Pubquiz 2022
- thema: Sinterklaasliedjes

Pakjesavond Pubquiz 2022
- thema: Sinterklaasliedjes

2022: 6 vragenrondes

Een Sinterklaas pubquiz met een twist, want alleen vragenrondes gaat vervelen en daarbij kun je dan ook scoren met andere skills!

Na elke twee vragenrondes volgt een activiteit. Verder kun je zeurpieten inzetten om je score te verhogen en er is ook nog ruimte voor de cadeautjes.
Lekker zingen en ook springen,
want dit is een feest,
zo gezellig is het nooit geweest!
Write your awesome label here.

Wat zit er inbegrepen in deze Pakjesavond Pubquiz?

Dit is een 100% digitaal product. Alle bestanden worden digitaal geleverd, er gaat niets op de post!

6* vragenrondes van 15 minuten

Iedere vragenronde bestaat uit vijf onderdelen met verschillende soorten vragen (open vragen, multiple choice ed) en duurt in totaal ongeveer 15 minuten.

4 zeurpieten per team

Deze pubquiz krijgt een verrassende wending als de teams hun zeurpieten inzetten. Hiermee kun je extra punten verdienen. Of juist verliezen...

Scoreformulieren voor de teams

Ieder team krijgt per 2 rondes een formulier voor de antwoorden. Achter elk antwoord kun je bijhouden of deze goed of fout was. Na iedere 2 rondes inleveren!

3* extra Sinterklaas activiteiten

Na twee vragenrondes volgt een activiteit. Even lekker zingen of bewegen tijdens een competitief spel. Hier kun je bonus punten mee verdienen!

5* uitdagingen voor Zeurpieten

Als een team de Zeurpiet 'Ik wil een challenge' speelt, dan volgt een uitdaging waarbij de punten gaan naar het team wat als eerste het goede antwoord geeft.

Scoreformulier voor de spelleider

De spelleider haalt na iedere ronde de antwoordformulieren op en houdt de scores van iedereen bij op een eigen score formulier. Deel af en toe de tussenstand!

Antwoorden zie je pas achteraf

Met de antwoorden achteraf, kun je als spelleider zelf ook meedoen aan deze pubquiz. Wel zo leuk! Tenzij je van tevoren gaat spieken natuurlijk...

*) Aanvullingen in 2023

  • 4 extra vragenrondes
  • 2 extra Sinterklaas activiteiten
  • 5 extra uitdagingen voor Zeurpieten
  • meer informatie bij de antwoorden 
Belangrijk om te weten! Deze pubquiz kan alleen via je account van deze website gespeeld worden! Koppel je laptop of tablet aan je tv en speel de pubquiz via het tv scherm. Of gebruik een beamer om de pubquiz vragen op de muur te projecteren.

Profiteer nu van mega korting!

Dit is mijn eerste pubquiz. Ik heb op zich al 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van trainingen, spellen en lesmateriaal voor zowel regulier onderwijs als bedrijfsleven. Maar een pubquiz is voor mij nu een primeur. Daarom wil ik je deze deal aanbieden:
De Pakjesavond Pubquiz gaat in 2023 minimaal €35 kosten. Wie dit jaar al bestelt, krijgt dus  50% korting! 

Waarom zoveel korting?

  1. Omdat dit het eerste jaar is en de eerste pubquiz, verwacht ik deze verder te verbeteren zodra er feedback komt.
  2. De pubquiz is nog niet compleet. Er komen na 5 december nog vier rondes bij plus extra activiteiten en uitdagingen. (Hiermee heb je meer keus hoe je je Sinterklaas Pubquiz samenstelt. Met wat je nu krijgt heb je ruim genoeg voor 2 tot 3 uur vertier!)
  3. Bovendien zal er volgend jaar ook analoge versie zijn, waardoor je minder afhankelijk bent van techniek.
Dat red ik allemaal wel voor onze eigen Sinterklaasviering, maar die is pas op 9 december en bijna iedereen viert pakjesavond dit weekend of op 5 december...

Wat is het risico als je nu al instapt?

Wie nu instapt heeft dit jaar met zes vragenrondes wat minder keuze en loopt ook het risico dat alles nog niet helemaal perfect gaat. Hier krijg je dus 50% korting voor terug en daarbij heb je volgend jaar keuze uit 10 rondes, extra activiteiten en extra uitdagingen (via zeurpieten) zonder extra te moeten bijbetalen.

Hieronder kun je zien wat er inbegrepen is in deze pubquiz:

En? Wat ga je dit jaar doen met Pakjesavond?

Ik ben reuze benieuwd of je dit jaar deze Sinterklaas Pakjesavond Pubquiz wiltt uitproberen. Ik kan me voorstellen dat je met zo'n gloednieuw product misschien eerst even wilt afwachten wat de ervaringen van anderen zijn. Zeker als je me nog niet kent. Het enige wat ik je nog kan zeggen is dat ik inmiddels behoorlijk veel ervaring heb met het organiseren van een avond (of middag) waarbij iedereen enthousiast met elkaar aan de slag gaat.  

Maar wellicht helpt het als je nog een extra garantie van me krijgt. Normaal gesproken doe ik dit niet met een digitaal product, maar alles is al helemaal anders dan anders. Dus bij deze: 

Niet goed? Geld terug!

Als deze Sinterklaas Pubquiz geen succes is in jouw gezin - of wie het ook maar zijn met wie je dit jaar pakjesavond viert - dan krijg je van mij je volledige aankoopbedrag terug!
Ik zou het uiteraard fijn vinden als je me feedback wilt geven in dat geval, maar dat hoeft niet. Een simpel mailtje volstaat. Geen gezeur, geen gedoe!
Helpt dit? Scroll dan nog een klein stukje door, daar staat het bestelformulier!

Hoe dan ook wens ik je alvast een hele fijne pakjesavond!
Pietje Patricia
P.S. Als je eerst nog andere vragen hebt, gewoon even een berichtje sturen!
Ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden. 
Dit is een 100% digitaal product. Alles wordt digitaal geleverd, er gaat niets op de post!
  Veiligheid gegarandeerd dankzij een van de meest geavanceerde gecodeerde systemen op de markt.
De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en versleuteld m.b.v. toonaangevende versleutelings- en fraudepreventietools.
De Pakjesavond Pubquiz is gemaakt door...

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe!
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 8.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren.
Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.   
Created with