Pakjesavond Pubquiz
- thema: Sinterklaasliedjes

Pakjesavond Pubquiz
- thema: Sinterklaasliedjes

Een Sinterklaas pubquiz met een twist, want alleen vragenrondes gaat vervelen en daarbij kun je dan ook scoren met andere skills!

Na elke twee vragenrondes volgt een activiteit. Verder kun je zeurpieten inzetten om je score te verhogen en er is ook nog ruimte voor de cadeautjes.
Lekker zingen en ook springen,
want dit is een feest,
zo gezellig is het nooit geweest!
Write your awesome label here.

Hieronder kun je zien wat er inbegrepen is in deze pubquiz:

Dit is een 100% digitaal product. Alles wordt digitaal geleverd, er gaat niets op de post!
  Veiligheid gegarandeerd dankzij een van de meest geavanceerde gecodeerde systemen op de markt.
De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en versleuteld m.b.v. toonaangevende versleutelings- en fraudepreventietools.
De Pakjesavond Pubquiz is gemaakt door...

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe!
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 8.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren.
Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.   
Gemaakt met