Kleintje Sintspel - oude stijl

Te laat voor het 'gewone' Sinterklaasspel en tòch een leuke pakjesavond? Dit digitale zusje van het Sintspel heb je direct in huis!
Met 15 spelletjes en 6 basis opdrachten die je eindeloos kunt herhalen, heb je meer dan genoeg keuze in wat je wilt spelen. Race tegen elkaar in de snoepgoed estafette, maak samen een levende Pietenknoop, zing een liedje voor Discopiet, probeer met je zeebenen in een rechte lijn te lopen, was alle vieze Pietjes of ga Sinterklaasliedjes hakken.

Dankzij deze en alle andere gekke, lieve, leuke, maffe spellen wordt pakjesavond gegarandeerd een heerlijk avondje gieren van het lachen!
Write your awesome label here.
Net als met het Surprisespel in het doosje bevat deze compacte pdf versie voornamelijk spellen die géén of heel minimale voorbereiding vergen (bijvoorbeed een zak pepernoten kopen – of was je dat eigenlijk niet van plan?!). Binnen 1 à 2 uur heb je alles in orde voor een super gezellige Sinterklaas zonder gezeur en gegraai…

Dit krijg je bij het Kleintje Sintspel

Het Kleintje Sintspel is gemaakt door...

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe!
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 8.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren.
Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.   
Gemaakt met