15 Bonus downloads bij het Sinterklaas Surprisespel in BliQ

Editie 2015

Heb je het Sinterklaas Surprisespel (2e editie) in een reguliere winkel of bij een andere webshop gekocht? Dan kun je nog 15 bonus downloads claimen. Ze zijn niet nodig om het spel te spelen, maar maken het wel leuker!

Op de wikkel en de uitlegkaart staat een speciale code. Vul deze in bij het afrekenen voor gratis toegang tot alle bonus downloads bij je spel.
Write your awesome label here.

Inhoud:

Overige downloads bij het Sinterklaas Surprisespel - oude stijl

Het Sinterklaas Surprisespel is gemaakt door...

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe!
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 8.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren.
Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.   
Gemaakt met