Aanvulling op het Sinterklaas Surprisespel in BliQ

Editie 2013

De aanvulling op het spel bestond uit 6 extra spelkaarten die onderdeel waren geworden van de nieuwe druk in 2015. Hier hoorden ook 6 printables bij: werkbladen, spelkaartjes e.d.

De kaartensets zijn niet langer verkrijgbaar. De downloads alleen voor klanten die de aanvulling eerder besteld hadden in de oude webshop.
Write your awesome label here.
Ben jij een van die klanten en wil je graag bij je downloads kunnen? Maak eerst een account aan als je deze nog niet hebt. Neem vervolgens contact op met Patricia zodat zij jouw account kan koppelen aan deze downloads.

Inhoud:

Overige downloads voor bestaande klanten

Het Sinterklaas Surprisespel is gemaakt door...

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe!
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 8.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren.
Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.   
Gemaakt met